044 573 5279 silentngreen@gmail.com

Henkeä ja terveyttä vaarantava tilanne, johon tuli reagoida heti. Päästyäni paikalle; nopea tilanne analyysi: miksi, mistä ja mitä on tehtävissä. Tuli ilmi, että tilannetta oli yritetty saada haltuun jo useamman “yrittäjän” toimesta, mutta vettä tuli hellalle. Kiipesin katolle, ja sieltä löytyi “syyllinen”. Läpivienti oli kiinnitetty väärin. Tehtävä oli saada vuoto korjattua, eikä mitään suurempaa haluttu tehdä tällä kerralla. Kömmin välikattoon katsomaan mitä sieltä löytyisi. Läpiviennin paikka löytyi ja vettä tuli läpiviennin väärään kohtaan kiinnitetyistä ruuvien kannoista. Puuaines oli ehtinyt jo lahota, joten vuoto oli ollut jo useamman vuoden, mutta oli kestänyt vähän pidempään päästä sisätiloihin ja hellalle. Muutamia “kommerverkkejä”  tehtyäni puhelin kouraan ja soitto luotettavalle peltisepälle. Läpiviennin ylityspelti oli mittoihin leikattuna ja noudettavissa jo 15min päästä. Asennus paikalleen ja vuoto oli tyrehdytetty, vaikkakin itse ongelmaan pitää puuttua myöhemmin, koska vaurioita oli ehtinyt tulla suuremmalle pinta-alalle, josta ei ilman kattoremonttia selviäisi. Tässä kuva vuotavasta läpiviennistä????

IMG_7012